7. listopada 2015.

Ugostiteljstvo

Na zagrebačkom Vrbiku, otvorili smo u veljači 2015. Caffe Bar “Raspjevane Kokoši”, gdje u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi, možete uživati u odličnoj kavi i omiljenim napicima, uz zvuke dobre glazbe - punog zvuka.

Raspjevane Kokoši izlaze iz okvira klasičnog kvartovskog kafića. Tu se održavaju izložbe neafirmiranih mladih slikara i fotografa, promocije knjiga, radionice glume i crtanja te program akustične live glazbe.

Prostor je topal i moderan. Na galeriji se nalazi ugodno uređena „dnevna soba“ u kojoj  gosti u miru mogu čitati, raditi na svom računalu, igrati društvene igre ili odslušati neki od 500 naslova različitih glazbenih žanrova koje se nalaze u LP-teci caffea.

Za potpuni doživljaj nostalgičnog pucketanja, gostima su na raspolaganju slušalice, pa je slušanje glazbe dok ste zavaljeni u udobnoj u fotelji, neovisno o glazbi koja se sluša u kafeu. Poseban osjećaj i emociju daju pažljivo stavljanje ploče na gramofon, namještanje iglu i fokusiranje na glazbu, svaki gitarski rif, glas, uz čuveno pucketanje... Ovo iskustvo teško je prepričati - mora se doživjeti!

Cijene su kvartovske, a ponuda svjetska.

Možete platiti karticama.

WiFi  je free, a ljubimci su dobrodošli.

Posebni ugođaj tijekom toplih dana doživite na terasi okruženoj zelenilom.

>> Raspjevane Kokoši